Tillbaka
 • 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Blank
Blank
Blank
Blank

Låg vikt - hög funktion

Låg vikt är en viktig faktor i tuff fjällterräng. För att hitta rätt balans mellan vikt och funktion, samt uppnå den höga hållbarhet som krävs i fjällen, har vi testat, vägt och utvärderat varje enskild detalj i Slingsby-Funktioner och detaljer som kan vara i vägen har flyttats eller tagits bort.

Blank

Full kontroll

Slingsby-produkterna är tillverkade av förstklassiga material. Skalplaggen har ett Dermizax®NX-membran, som skyddar mot vind och vatten och samtidigt andas bra. Dermizax-membranet anpassar ventilationen efter den aktuella aktivitetsnivån. Hög aktivitet ger en högre ventilation. Vid låg aktivitet minskar ventilationen, vilket ger en ökad värmeisolering. Dessutom är plaggens övriga ventilationsmöjligheter strategiskt placerade.

Blank

Genomtänkt passform

Hög aktivitet under extrema förhållanden ställer höga krav på rörelsefrihet och komfort. Slingsby-produkterna har därför tillverkats i mjuka och sköna material, med en smalare passform och extra axelbredd och flexibilitet där det behövs.

Bergans of Norway är en ledande aktör inom utveckling av turutrustning och tekniska plagg. De har ett brett sortiment kläder för turer, jakt, expeditioner och fritid. Dessutom tillverkar de tält, liggunderlag, sovsäckar, ryggsäckar och Ally hopfällbara kanoter. Bergans of Norway har anor så långt tillbaka i tiden som till 1908.

Bergans
Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans började sin bana 1908. Då sökte Ole F. Bergans patent på sin och världens första ramryggsäck. Hans idé var att klä på och stabilisera säcken på ryggen. Redan i början av seklet, 1912, insåg Ole att det var viktigt att testa produkterna ute i verkligheten. Så han utrustade de numera världsberömda polfararna Roald Amundsen, Robert F. Scott, Ernest Shackleton och Wilhelm Filchner med Bergans-ryggsäckar. Och det gick ju som vi vet bra för dem. Idag erbjuder Bergans dig ett komplett sortiment av fina kläder och bra utrustning för att du alltid ska kunna njuta av dina utomhusaktiviteter.
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!