Hilleberg Anjan GT

Hilleberg färgkodar och mer tresäsongstält

Hilleberg Anjan GT
Hilleberg Anjan GT

Hilleberg försöker göra det lättare att välja bland deras tält. Man färgkodar de olika tälttyperna och gör det på så vis enklare för både er kunder och oss på andra sidan ”disken” att välja rätt tält och hålla ordning på tälten :)

Det nya systemet ska göra det enklare att få en överskådlig bild av vårt utbud och se skillnaderna mellan olika kategorier, säger Rolf Hilleberg, vd, och tillägger: Vi ser att vissa kunder väljer för lätta tält för sina behov. Med denna indelning vill vi tydliggöra vad man väljer bort när man går ner i vikt.

Smidigt system tycker och tror vi och hoppas du som kund tycker detsamma!

Färgkoderna är

  • Black: För alla användare – i alla väder, klimat och årstider! Black Label-tälten görs uteslutande i Kerlon 1800, här finns Hillebergs mest komfortabla och slitstarka 4-säsongstält, som är enkla och snabba att sätta upp. Inom Black Label finns till exempel klassikerna Keron och Nammatj men även kupoltält som Saitaris, Tarra och Staika.
  • Red: Tälten inom Red Label är lätta och rymliga 4-säsongerstält för vandrare, cyklister, alpinister och andra användare som vill hålla ner packvolym och vikt. I gruppen finns bland annat tälten Nallo och Kaitum. Tälten tillverkas i Kerlon 1200.
  • Yellow: Här återfinns det senaste tillskottet i Hillebergs produktfamilj: 3-säsongerstälten. Dessa tält är speciellt framtagna för turer under de snöfria månaderna, där låg vikt prioriteras. Yellow Label består av tälten Anjan och Rogen.
  • Blue: Dessa tält är utvecklade för att uppfylla en viss specialiserad uppgift, till exempel samlings- och grupptält, modultält, racetält och så vidare. Tälten i Blue Label kan därför vara helt olika i material, funktioner och egenskaper. I den här gruppen finns Atlas, Altai och Rajd.

Fler tresäsongerstält

Hilleberg förstärker också segmentet med fler modeller av tresäsongerstält. Nu är det GT-versioner av Anjan som kommer på marknaden våren 2013. Anjan & Rogen visades förra året och kom ut på marknaden i våras.

Anjan GT finns i två och trepersonersversioner och är utymmesmässigt lika Nallo men med tunnare vävar, mer nät i innertältet och ett yttertält som inte går ända ner till marken.

länkar

Kommentarer är avstängda.