god norsk frystorkad påsmat

Real turmat - logo

Dyrast & godast. Punkt. Om man vill sammanfatta det kort och snabbt alltså. Bakom REAL-maten ligger norska Drytech som gör mat för både frilufsare och militären. Många är eniga om att detta är riktigt god påsmat!

Real Turmat heter den civilia maten som vi säljer, medan Real Field meal är de som de camouflageklädda får stoppa i sig. De orange påsarna med Turmat fnns i drygt 12 middagarvarianter (funkar som lunch också) och två frukostblandningar. Som regel har vi alla varianterna på hyllan.  REAL har både helvegetariska alternativ och även laktosfria rätter.

Drytech grundades 1989 av Rolf Hansen och företaget finns i Tromsö i nordnorge. Den frystorkade maten tillverkas av färska råvaror företrädesvis från norge och de färdiga rätterna torkas i en egenutvecklad frystorkningsprocess. Den egna processen skall bibehålla rättens naturliga smak, arom, utseende och näringsvärde bättre än andra torkningsmetider.

 

Real turmat - frystorkat från Tromsö

 

 

Alla rätterna har högt energiinnehåll så Du står dig länge på en portion, till exempel har Drytech Real Chili Con Carne ett energiinnehåll på 2880KJ!

Alla kan laga mat från REAL, så här gör du:

  • Riv av påsen vid rivmärket.
  • Tillsätt varmt vatten upp till nivåmärket på påsen.
  • Rör runt så det blandas ordentligt.
  • Stäng påsen med ”blixtlåset”.
  • Vänta i minst fem minuter.

Klart!

 

Laga Real turmat - frystorkat när det är som bäst

 

Vill du ha annan konsistens är det bara att fylla på mer vatten. Äter gör du direkt ur påsen så håller maten värmen bra och du slipper disk!

Påsen är dessutom brännbar så det behöver inte bli mycket skräp att släpa tillbaka heller.

Vissa tycker det är fusk med frystorkat och påsmat… Det får man tycka, men det är väldigt väldigt smdigt och bekvämt ibland.

Alla Real-rätterna som vi har i sortimentet.

Drytechs hemsida finns på www.drytech.no