• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Bragi

(1 produkter)
Bragi grundades 2013 och lanserades ett år senare på folkfinansierings plattformen Kickstarter. Med fler än 16.000 uppbackare som bidrog med över 3,3 miljoner dollar, så har Bragi gått från att vara ett lovande nystartat företag till att bli en marknadsförändrade skapare av innovativ teknologi, vilket har öppnat upp en helt ny kategori av hörlurar. Med obeveklig innovation och utveckling vill Bragi skapa en förändring inom världen av smarta hörlurar, genom att erbjuda rörelsefrihet, maximal komfort och fantastiskt ljud - samtidigt som rörelser och biometrisk data avläses.
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!