• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
  • info@outnorth.se
4158

Redan 1913 började Hanna och Julius Didrikson att tillverka regnkläder. Sedan dess har Didriksons följt med i utvecklingen av både material och tekniker, så sortimentet omfattar nu långt mer än de ursprungliga oljeställen. Idag står Didriksons för prisvärda kläder tillverkade i väl valda material och med smarta lösningar, för både barn och vuxna.

Men idag är Didriksons inte bara en regnklädesleverantör. De sista åren har man upplevt en formlig explosion i sin försäljning. Detta sedan man lyft sig betydligt designmässigt och år efter år lyckats med sina jackkollektioner. Prisläget är lite lägre än våra andra varumärken men design och kvalitet är det absolut inget fel på. Idag står Didriksons för prisvärda kläder som nästan alltid innehåller något funktionsmaterial. Dessutom är man starka inom barnkonfektion.

Naturligtvis tillverkar man fortfarande regnkläder och varumärket Didriksons andas något genuint tycker vi. Vi har god försäljning framför allt av Didriksons damjackor och trots att vi hela tiden ökar våra inköpsvolymer, så brukar damjackorna ta slut tidigt i säsongerna i de populäraste färgerna och storlekarna. Så vänta inte för länge med att beställa ett Didriksons plagg, för här är omsättningshastigheten hög.

4206

Damkläder

4188

Barnkläder

4194

Herrkläder

4266

Regnkläder

4272

Accessoarer

Play youtube
Play youtube

Didriksons

Didriksons har passerat hundrastrecket sedan Hanna och Julius Didrikson började tillverka regnkläder redan år 1913. Mycket har hänt sedan de ursprungliga oljeställen och idag är tekniska material och snygg design några av ledorden. Funktionen har dock alltid stått i fokus. Didriksons är Skandinaviens ledande varumärke för plagg som skyddar dig mot regn och rusk – med stil. Med hundra års erfarenhet skapar man kollektioner för en bred målgrupp från 1 till 100 år som alla har samma behov: Att hålla sig torra och sköna fast det är dåligt väder. Ledorden ”For every rainy day” ligger till grund för kollektionerna som byggs upp kring kundens olika behov. Oavsett om man skall leka i en sandlåda, cykla till jobbet, gå ut med hunden eller vandra i fjällen, så finns det ett plagg från Didriksons som passar.
    Jämför Ta bort val