Tillbaka
 • 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Blank

Fjällräven grundades 1960 av Åke Nordin i hemstaden Örnsköldsvik. Fjällräven utvecklar produkter som gör det lättare för människor att njuta av naturen och som ska användas, älskas och slitas på under åratal av äventyr! I sortimentet hittar du tidlösa, funktionella och slitstarka friluftskläder och tillbehör samt ryggsäckar, tält och sovsäckar. Du hittar Fjällrävenklassiker som Grönlandsjackan, Kånken, Viddabyxan och Expeditionsdunjackan som idag också har fått sällskap av framtida klassiker som Kebbyxan, ryggsäcken Kajka och produkterna i Numbersserien.

Fjällräven
Produkterna från Fjällräven är en samling av nya stjärnor och älskade klassiker. De är mycket omtyckta för sin höga kvalitet och fina funktionalitet. Många av oss minns väl våra Kånken från skolan och tidiga äventyr. Fjällräven är kanske det mest kända av alla skandinaviska outdoormärken. Idag är många av Fjällrävens produkter riktiga klassiker. I Sverige finns till exempel ingen ryggsäck som sålts mer än Kånken. Utmärkande för många av Fjällrävens produkter är att de blivit något av "generationsprodukter” eftersom slitstyrkan är så fantastisk. Här har den unika G1000 väven spelat stor roll. Att produkterna håller så länge bidrar ju faktiskt till att miljöbelastningen minskar och det tycker vi är bra. G1000-väven utvecklades ursprungligen som en tältduk men har genom åren varit ryggraden i Fjällrävens produktion.
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!