• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Fjällräven Kånken - Produkterna från Fjällräven är en samling av nya stjärnor och älskade klassiker. De är mycket omtyckta för sin höga kvalitet och fina funktionalitet. Många av oss minns väl våra Kånken från skolan och tidiga äventyr.

Fjällräven Kånken

(217 produkter)

Den klassiska Fjällräven Kånken är perfekt för dagsvandringar i skogen, till och från arbete eller som skolryggsäck. Kånken finns i många olika färger, allt från skogsgrönt till orange. Kånken är Fjällrävens överlägset mest sålda väskan och har varit så sedan 1978 Skaffa dig en ikonisk Fjällräven Kånken du med!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!