Tillbaka
 • 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Vika Sweater - ID: A005668

Finns även som

  Detaljbilder

   Fraktfritt med standardleverans!
   Leveransalternativ

   Fjällräven - Vika Sweater

   Härligt med höst och vinter när man kan värma sig med en tröja i mjukaste lammull! Fjällrävens Vika har klassiskt skandinaviskt mönster. Damstorlekar.

   Mer från Fjällräven

   Visa alla Vardagströjor

   Baserat på 2 betyg

   Mer om Vika Sweater från Fjällräven

   Härligt varm stickad damtröja i mjuk lammull med klassiskt skandinaviskt mönster. Hög ribbstickad krage med halvlång dragkedjeöppning fram och lite vidare i passformen.

   • Material: 100% lammull 
   • Ribbstickade muddar i ärmslut och nertill
   • Logo i läder på ärmen
   • Vid passform
   Skriv omdöme / Betygsätt
   • Postad av Torben 2014-01-05
    Frun blev jättenöjd; sweatern sitter snyggt, känns bra och passar fint till så många andra kläder, utan att signalera annat än "kvalitet & stil". Handlar ofta i shopen och vill definitivt också göra detta i framtiden:-)
   • Postad av Torben 2014-01-05
    Frun blev jättenöjd; sweatern sitter snyggt, känns bra och passar fint till så många andra kläder, utan att signalera annat än "kvalitet & stil". Handlar ofta i shopen och vill definitivt också göra detta i framtiden:-)
   Environment tree

   "Vi är ett litet företag jämfört med många andra men alla i företaget jobbar med miljöfrågorna. Vi jobbar ständigt med att bli bättre med stöd av forskningen. Vi vill stå för vad vi gör och att människor ska vara stolta över att använda Fjällrävens produkter."


   Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

   Miljö: Fjällräven har en agenda för hållbarhet där materialval, kemikalier, vatten och konsumtion är några av de viktigaste. Strategier med agenda för hållbarhet. Men den absolut viktigaste frågan är att reducera användandet av kemikalier, vilket sker i samarbete med Greenpeace. Att konsumera mindre är ett sätt att vara snäll mot miljön. Fjällrävens mål är att göra produkter som håller mer än en generation. Och att bli ett av de bästa outdoormärken på hållbarhet på jorden.

   Återvinning: Fjällräven håller på att ta fram metoder för att kunder ska kunna lämna in gamla utslitna G1000-produkter som blir till nya G1000-produkter i samma höga kvalitet som ursprungsprodukten. 

   Djur: Den viktigaste fråga är dun och att fåglarna inte lider. Fjällräven accepterar inte levandeplockning av gäss utan använder enbart högkvalitativt dun som kommer från kontrakterade farmar och där gässen blir till mat. Dunprocessen fick under 2010 ett hedersomnämnande för att det var bra kontroll. Fjällräven använder bara fuskpälsen Arctic Fur i sina plagg. Djurhållning och djurens välmående är en viktig fråga för Fjällräven som ju har just sitt skyddsdjur; en fjällräv i sin logotyp. Bevarandet av arten är en viktig fråga och Fjällräven stödjer forskningen och kollar hela tiden på sätt att hjälpa till att bevara fjällrävsstammen. All merinoull är mulesing-fri.
    
   Etik: Har en Code of conduct. Social agenda med rättvisa för arbetarna. Fastställda minimilöner.
   • Standardleverans - Kampanj! Fri frakt - 0 kr 29 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 99 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Beställer du lagerförda varor före klockan 16.00 så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag.

   Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

   Jämför produkterJämför

   Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

   Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
   Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
   - Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

    Ta bort val

    Mina favoriterSe dina favoriter

    Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

    Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
    på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
    - Allt det bästa på ett ställe!