• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Välkommen till Outnorth!

Vår vision är att få fler människor att vistas utomhus och därmed må bra. Vi är därför glada och stolta över att få samarbeta med Friluftsfrämjandet.

På vår hemsida kan du använda dina kampanjkoder som du har fått i mailet från Friluftsfrämjandet. Varje kod är unik och kan bara användas en gång. Koderna är giltiga till och med 2017-12-01 och kan inte kombineras med andra koder och erbjudanden.

Erbjudandet på Outnorths sortiment gäller ej varor märkta ”Outlet”. Erbjudandet på Bergans sortiment hos Outnorth är utformat så att 40% rabatt dras från ordinarie pris. Ange din unika kod i kassan för att aktivera erbjudandet.

Efter aviseringsperioden (fram till 2017-10-31) kommer en generell rabatt att erbjudas alla Friluftsfrämjandets medlemmar.


HANDLA HÄR ›

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!