Tillbaka
 • 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Vad som började som en ”brainstorming” med en handfull ingenjörer kring ett spelbord 1989, har idag utvecklats till en världsomspännande organisation med fler än 9 200 anställda. Garmins vision är idag lika enkel som den var då. Att skapa innovativa och användarvänliga produkter för navigation och kommunikation som berikar våra kunders liv.

Garmin konstruerar, utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett utbud av användarvänliga handhållna och fastmonterade produkter för flera olika användningsområden; vägnavigation, flyg, fitness, jakt, friluftsliv och mobilelektronik.

Play youtube
Play youtube

Från träningsklockor till jaktutrustning

Garmin är anförtrodda av många olika kunder och skapar bland annat produkter för både flyg, bil och båt. Hos oss hittar du produkter för alla sorters äventyr och sportaktiviteter. Här hittar du lättanvända produkter som handledsdatorer, träningsklockor, smart watch och handhållen GPS. Garmin tillverkar även actionkameror, för dig som vill fånga dina äventyr på bild, samt jaktutrustning som du också hittar ett stort utbud av här hos Outnorth.

Hitta rätt med GPS

Nu för tiden finns en mängd tekniska lösningar som kan underlätta både små och stora äventyr. Men frågan är om inte GPS:en, och det faktum att den nu går att ta med på armen, är en av de bästa tekniska innovationerna på senare tid. Nog kan det finnas en charm med att släppa tid och rum ute i naturen, men ingen vill nog tappa bort sig på riktigt i vildmarken. En bra GPS kan hjälpa dig att hitta rätt trots dåliga väderförhållanden och minskar risken för att gå vilse.

Garmin
Folket på Garmin är mer än designers och säljare av sina produkter. De lever med Garminprodukterna från båten, bakom ratten, i löpspåret -ja hela livet för att alltid hitta sätt att förbättra och anpassa både sig själva och produkterna.

Garmin har länge varit framstående innovatörer inom navigeringsprodukter inom en mängd olika områden. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters outdooraktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!