Tillbaka
 • 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Haglöfs
Haglöfs har under de senaste 100 åren jobbat med att utveckla och producera några av de mest högkvalitativa och omtyckta friluftsprodukter vi har sett. Med Haglöfs 100-åriga erfarenhet i Outdoorbranschen skapar de högkvalitativa produkter utifrån användarnas önskemål och krav, vi är väldigt stolta över att få ha deras produkter i vårt sortiment. Oavsett om du letar efter jackor, byxor, tröjor, skor, sovsäckar, väskor eller accessoarer från Haglöfs så hittar du ett brett urval hos oss på Outnorth. Vi har valt att ta in Haglöfs-produkter från alla deras segment som passar till skidåkning, bergsstrapatser, högpulsaktiviteter, lugna skogspromenader eller till fjällvandring.
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!