• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

HaglöfsCorker Large

  Corker Large - ID: 339210-2

  Baserat på 16 betyg
  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Levereras normalt inom 2-3 dagar! Fler leveransalternativ

  Fria byten

  Byta storlek eller färg? Vi bjuder på fraktkostnaden!

  Mer om Corker Large från Haglöfs

  Haglöfs Corker Large är en dagturssäck med semihårt skal som gör att säcken håller formen även när den inte är fullpackad. Stadgan och den stora sidoutgången gör att det är lätt att komma åt i säcken och att få överblick av innehållet.
  • Formpressad ryggdel
  • Konturskurna och förböjda bärremmar
  • Laptopficka 15"
  • Elastiska fästremmar på fronten
  • Reflekterande tryck
  • Mått: 51x18x32 cm

  Egenskaper för Corker Large:
  Packvolym: 20 L
  Vikt: 900 g
  Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 51x18x32 cm
  Höftbälte: Ja
  Avtagbart höftbälte: Ja
  Bröstrem: Ja
  Ställbar rygglängd: Nej
  Anpassad för vätskesystem: Nej
  Vätskesystem ingår: Nej
  Toppöppning: Annan
  Frontöppning: Ja
  Bottenöppning: Nej
  Laptopfack: Ja
  Organizer: Ja
  Integrerat regnskydd: Nej
  Topplock: Nej
  Haglöfs grundare Wiktor Haglöf växte upp omgiven av fantastisk nordisk natur. Men det bistra vädret gjorde det ofta svårt att njuta av att vara utomhus. Det var därför han redan 1914 skapade sin första ryggsäck – för att göra livet utomhus lite mer behagligt. Idag är det företag han en gång grundade ett av världens ledande varumärken inom outdoorkläder, skor och ryggsäckar, produkter som inspirerar till att vara ute, oavsett väder.

  Mer från Haglöfs

  Visa alla Dagsturs- och Vardagssäckar

  • Miljö och etik

   Environment tree

   "Haglöfs arbetar med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsats till ’fast fashion’. Vårt mål är att alltid göra den bästa och minst miljöbelastande produkten genom att reducera resurskonsumtionen, arbeta mot lång livslängd på produkten, arbeta för schyssta arbetsvillkor och välja bort skadliga kemikalier. Vi guidas av de globala målen för hållbar utveckling (SDG’s)."

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs


   Miljö:
    Produkter med större hållbarhetstänk märks med ”Take Care”-märkning – för att göra det lätt för konsumenterna att hitta de ännu hållbarare alternativen. Målet är att 90% av alla Haglöfs produkter ska vara Take Care-produkter till år 2020; vilket innebär att de är tillverkade i bluesign®-godkända material, av återvunnen eller biobaserad råvara eller tillverkade med organisk bomull eller läder med lägre miljöbelastning från Leather Working Group. Största delen produkterna är i nuläget Take Care-produkter.

   Haglöfs arbetar aktivt med miljöfrågor som att begränsa mikroplastutsläpp, att hitta alternativa kemikalier med mindre miljöbelastning och ökad spårbarhet, både internt men även med externa intressenter som bluesign®, microplastkonsortiet inom European Outdoor Group/EOG samt i en rad olika forskningsprojekt. Fluorkarboner i impregnering har som mål att vara utfasade till år 2020 och redan nu är över 80% av kollektionen fluorkarbonfri. Haglöfs använder inga antibakteriella medel från sina kläder. Endast ekologisk bomull används. Koldioxidkompensering görs för alla tjänsteresor och alla tjänstebilar är miljöbilar.

   Djur: All merinoull som används är mulesing-fri. Haglöfs använder uteslutande Responsible Down Standard (RDS) certifierat dun, och som även är bluesign® certifierat och fluorkarbonfritt. Dunet är alltid en biprodukt till köttproduktion och levandeplockning och tvångsmatning är strikt förbjudet. Haglöfs har ett system för att spåra dunprodukter med en nummerserie som finns isydd i samtliga dunprodukter kunna spåra dunets ursprung. Endast läder från Leather Working Group auditerade garverier vilket garanterar ett lägre miljöavtryck. Haglöfs är ett pälsfritt företag.

   Etik: Haglöfs personal besöker producerande fabriker varje år. Haglöfs arbetar även med Fair Wear Foundation (FWF) som gör kontroller ute på fabrikerna; som kräver ständigt förbättringsarbete, en konstant strävan mot levnadslöner (det vill säga långt mer än minimilönerna!) och rätt till facklig anslutning. Majoriteten av fabrikerna har kontrollerats av FWF, och arbetet fortgår.
  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 29 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 395 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 99 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Betyg 4.9
  Baserat på 16 betyg
  Skriv omdöme / Betygsätt
  Visa alla betyg
  • Postad av Johanna W 2012-09-12
   Är jättenöjd med väskan den uppfyller alla mina krav jag hade på den. Jag får ned mina gymgrejer och matlådor och trots att man packar den rätt full så sväler den inte ut utan håller sin form, vilket gör att den i alla fall för min del passar perfekt i min cykelkorg utan att man måste pressa ned den. Den är även väldigt skönt att bära på ryggen. En toppen väska helt i min smak.
  • Postad av Christina Knutsson 2013-11-07
   Jag är jättejöjd med min ryggsäck, det lilla facket längst upp på toppen gillar jag bäst. Där kan jag öppna lätt för nycklar och busskortet tex. Skön att ha på sig också.
  • Postad av Per 2015-04-01
   Jag är verkligen supernöjd. Har haft massor av olika ryggsäckar, och detta är den bästa jag haft.
  • Postad av Lina Karlsson 2014-06-11
   Bästa vardagsrygga jag haft!
  • Postad av Stefan 2013-10-10
   Bästa vardagsryggan jag haft
  • Postad av Jacob 2013-08-11
   snabb leverans - fin ryggsäck
  • Postad av Lasse Hammar 2013-08-08
   Välplanerad säck för arbete och fritid. Plats för mer än man tror. Sitter som gjuten över ryggen. Möjligen kunde axelremmarna vara lite mjukare. Annars toppen!
  • Postad av Mattias Perkiö 2013-08-04
   Outnorth var den enda leverantören på nätet som verkligen höll vad dom lovade. Jag beställde denna väska från alla olika leverantörer på internet där det stod att den var inne. Varje gång så fick jag ett meddelande om att produkten var slut, även fast det stod att leveranstiden var ett par dagar. Tack Outnorth för att ni kunde leverera väskan. Mycket nöjd med produkten!
  • Postad av Cecilia 2013-04-26
   SÅ NÖJD! :)
  • Postad av Sanne 2013-03-28
   Fick hem ryggan igår...bekräftar det jag grundade mitt köp på...den verkar mycket bra. All kred åt Outnorth för supersnabb leverans. Tack :-)
  • Postad av Tina 2012-11-04
   Storleken o mångsidigheten är perfekt
  • Postad av Emelie 2012-11-01
   Är jättenöjd med både ryggsäck och Outnorth. Snabb och smidig leverans. Riktigt bra ryggsäck som håller formen, packas med mycket och samtidigt få ner en dator i!
  • Postad av Mats 2012-09-15
  • Postad av zz 2012-09-03
   I I could I would mark it 6*. Bought it as school bag but also use it for hiking. Perfect fit for laptop and more. Great small packing areas. Absolutely well designed for fitting the body of a small skinny 12 year old. Great color for visibility. THANK YOU!
  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
  - Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!