Tillbaka
 • 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Blank
Blank
Houdini
Houdini är en av de främsta leverantörerna av högkvalitativa friluftskläder. Företaget, som har sitt ursprung i Sverige, grundades 1993 och har sedan dess arbetat hårt med att bygga upp sin verksamhet. Houdinis kärnvärden är kvalitet, hållbarhet, glädje och prestation.

Kläderna kombinerar klassisk svensk design och ett innovativt framtidstänkande. Funktion och hållbarhet ska hjälpa folk att maximera sina upplevelser av natur och friluftsliv. Sortimentet går från klassiska underkläder och basplagg, till skalplagg och accessoarer som vantar och mössor.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!