W's Evolution Houdi - ID: A004357

Finns även som

Detaljbilder

Houdini - W's Evolution Houdi

Ett revolutionerande plagg från Houdini! Iallafall i världen av mellanlagersfleece. Evolution Houdi är som en extremt slitstark, minimalistisk Power Houdi.

Mer från Houdini

Visa alla Fleecetröjor


Baserat på 2 betyg

Mer om W's Evolution Houdi från Houdini

Huvjacka i Polartec Power Stretch Pro som tack vare olika limnings-, svets- och laserskärningstekniker, som i vanliga fall använd vid tillverkning av skalplagg, har gjort Evoultion Houdi slitstark som aldrig förr. Så du kan bära ryggsäck utan att riskera att den noppar sig. Så få synliga sömmar som möjligt och förstärkningspaneler vid utsatta områden. De svängda sidofickorna är formade och placerade för optimal tillgänglighet, oberoende av om du bär klättersele eller ryggsäck. Evoultion Houdi är essensen av minimalism, utan att kompromissa med funktionaliteten. Stilren, slimmad design, mångfunktionell och allt man vill ha hos en teknisk fleece. Mjuk och skön insida och slät utsida; Polartec-materialet är bland det skönaste vi vet och en favorit hos oss på Outnorth. Det både bevarar kroppstemperaturen, ger maximal rörelsefrihet och skön känsla mot kroppen.
 
Egenskaper: 
 
Bra värme/viktförhållande
Slittåligt yttertyg med extra förstärkningspaneler
Fukttransporterande insida i microfleece. 
Dold dragsko i huvan med mjuk stopper. 
2-vägs blixtlås. 
Förlängda ärmar med laminerade tumhål. 
Förböjda ärmar. 
Förlängd i ryggen.
Svängda högt placerade sidfickor med blixtlås. 
Bandkantssydd neder- och luvkant. 
Förberedd för mp3, mobil eller annan elektronik. 
Materialet godkänt av Bluesign
412g
 
Material:
Polartec Power Stretch Pro
Mjuk och följsam mikrofibers-stretchfleece med omedelbar torrhetskänsla och hållbar jersey-finish
Ursprung: USA
50 % polyester, 40 % polyamid, 10 % Lycra
Bluesign-certifierat
Vikt: 246g/m2

Utmärkt andningsförmåga
Aktiv fukttransport
Snabbtorkande två-komponentskonstruktion
Fukttransporterande mikrofleeceinsida
4-vägstretch
Hållbart polyamid-ytskikt 
 
Skriv omdöme / Betygsätt
  • Postad av Houdi, 29-10-2013
    Sjukt besviken. :( Trodde den skulle vara som power houdin fast BÄTTRE. Med tanke på priset borde det ju vara en övernaturligt magiskt fantastisk tröja. Men seriöst, en 149-kronors hoodie från HM känns ungefär likvärdig. Det överraskade mig verkligen hur oskön den var, sömmarna skaver, hela tröjan känns stel, och kanten mot halsen är stenhård och obekväm. Alltså, den har många av de positiva egenskaperna hos t.ex. power houdi, som långa armar med tumhål, men de är helt enkelt inte sköna i den här tröjan. Det stod på Houdinis hemsida att fickorna skulle vara rymligare vilket var en stor anledning att jag köpte den, men så känns det inte alls, enda skillnaden är att de sitter högre upp och därmed är mer opraktiska. Dessutom saknas de oerhöert användbara innerfickorna från power houdin. På mitt exemplar krånglar dessutom dragkedjan så den knappt går att stänga, men jag hoppas att det inte är så på alla. Nä, sammantaget är jag sjukt besviken på den här tröjan och den åkte tillbaka direkt.
  • Postad av Cecilia Young, 19-01-2014
    Detta är det absoluta favoritplagget i vår familj! Varm, snygg, och underbar at ha på sig. Dessutom är Outnorth den bästa e-handelsbutik jag har köpt varor från, alla kategorier. Super-snnabb att leverera, trevlig och tillmötesgående kundtjänst, bra returadresslappar ifall något behöver returneras. Jag kan varmt rekommendera Outnorth! Vänligen Cecilia
Sizes XS S M L XL
Chest cm 78-82 82-88 88-94 94-100 100-108
Waist cm 62-68 68-74 74-80 80-86 86-92
Seat cm 86-90 90-94 94-98 98-104 104-110
  • Fri frakt över 395 Kr
  • Fria returer
  • Prisgaranti
  • Öppet köp