• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Icebreaker

-
Icebreakers nyckel till framgång ligger i den tjocka, vackra och mjuka merinolluen. Ullen kommer från speciella får som numera främst lever i Australien och Nya Zeeland. Dessa får har en exceptionell ull som är mjukare, mer elastisk och hållbar än vanlig ull.
Blank

Icebreaker

(89 produkter)

Icebreakers kläder är eleganta och återhållna i sitt utförande. Inspirationen till dem har bland annat hämtats från Nya Zeelands karga men vackra landskap. Plaggen finns i olika tjocklekar och varianter som passar alla typer av aktiviteter och temperaturer. Väldigt sköna plagg som lätt blir en god vana. Hitta dina favoriter bland sortimentet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!