Tillbaka
 • 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Jack Wolfskin vägleds av sin passion att utveckla exceptionella produkter och drivs av nyfikenheten att hitta nya idéer och lösningar. Jack Wolfskin är helt och fullt fokuserade på funktionalitet. Produkterna är designade för att skydda dig, hålla dig varm och torr, samtidigt som de ska vara komfortabla och pålitliga och hålla i många år. Ingen detalj är för liten för att kunna förbättras.

Jack Wolfskin respekterar olikheterna i naturen och allt levande. Vår planet är helt enkelt den vackraste platsen i universum och vi har bara en. Jack Wolfskin gör allt de kan för att skydda och värna den, uppleva den och dela det med alla er andra.

Jack Wolfskin
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!