• 0480-94 000 (Mån-Tor. 13-17, Fre 13-16)
 • info@outnorth.se

Kappor

(139 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Lofoten Women's Parka Green
 

Förutom att det är ett snyggt plagg i sig värmer en kappa extra gott under kalla dagar. Kappan är extra skön eftersom den är längre än en vanlig jacka och går ner över höfterna. Perfekt en kall vardag på stan, inte minst om du fortfarande vill hålla dig varm men inte vill ha täckbyxor, vilket många gärna slipper som exempelvis bär kjol vintertid.

Faktum är att många verkar glömma bort vikten av att vara varm på hela kroppen, i alla fall de dagar då vi befinner oss i kalla temperaturer i vardagen. Många klär sig ofta bra på överkroppen, men allt från midjan och nedåt tenderar att bestå av samma kläder över flera årstider.

Med en lång kappa slipper du frysa i onödan

Ingen gillar att frysa, men ändå står vi där ibland med för lite kläder. Med en varm kappa ångrar du dig sällan, inte minst när temperaturen sjunker ordentligt. Skulle vädret slå om är kappan ofta lika snygg uppknäppt. Vi har både varmare kappor och kappor av skalmodell där du med lager själv kan anpassa din temperatur efter väder. Med en tunnare skalkappa ökar rörligheten och såvida du inte har enorma behov av smidighet kan kappan vara det perfekta plagget för en dag på fjället.

Praktisk fördel med lång kappa

När det börjar bli kallt ute sätter du dig säkert ogärna utan något varmt att sitta på. Den fina fördelen med en kappa är att den ofta är så pass lång att den automatiskt värmer bra när du sitter ned. Med en lång kappa har du med dig ett sittunderlag var du än går!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!