• 0480-94 000 (Mån-Tor. 13-17, Fre 13-16)
 • info@outnorth.se

Barnregnkläder

(69 produkter)
Blank

Rekommenderad

Tenson
Plasma Stripe Pink
 

När hösten kommer så har vi en tendens att stå där helt förvirrade i regnet och tänka, vad hände med sommaren? Se därför till att dina barn slipper bli kalla och blöta i onödan. Lite dåligt väder ska inte hindra era barn från att leka utomhus så ett rejält regnställ är bra att ha. Här på Outnorth har vi ett brett utbud av vattenavvisande och vattentäta regnkläder för barn. Vi har regnjackor och byxor för barn och från varumärken som Didriksons, Kozi Kidz och The North Face.

Vind och vattentäta regnkläder för barn

Vi på Outnorth har ett stort utbud av olika modeller på regnkläder. De flesta tillverkare har olika lösningar för att hålla kläderna vind och vattentäta. Ett av våra mest populära varumärken för regnkläder till barn är Didriksons. Deras regnset är fleecefodrade i galon så de är helt vind och vattentäta. Fördelen med galon är att det är extremt slitstark och helt vattentätt. Andra som Kozi Kids regnkläder är gjorda i polyester med svetsade sömmar och vattentäta dragkedjor för att hålla fukten borta.

Regnkläder för barn som andas

Regnkläder som andas släpper igenom den vattenånga som bildas på kroppen genom kläderna. I dessa regnkläder så bildas det inte kondens lika lätt på insidan. Om denna fukt inte ventileras ut riskerar man att bli våt på insidan av kläderna. Fördelen med dessa kläder är att de oftast ger ett bättre skydd vid direktkontakt med våta ytor. Man får alltså väga fördelar och nackdelar när man väljer vilka regnkläder man ska köpa till sina barn.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!