• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Träningskläder

(1449 produkter)

När du är på jakt efter att investera i nya träningskläder är det viktigt att titta efter plagg som är bekväma, ger dig stor rörelsefrihet och som samtidigt leder bort fukt från kroppen på ett effektivt sätt. Hos oss på Outnorth hittar du alltid en mängd olika träningskläder i olika storleker, modeller och färger som fungerar bra oavsett vilken fysisk aktivitet du föredrar att utöva.

När du väljer träningskläder rekommenderar vi dig att välja plagg som främst är gjorda i funktionsmaterial, som suger åt sig fukt och leder bort den från Funktionskläder görs i polyester eller nylon som är material med låg Nylon är dessutom är tåligt och elastiskt, vilket gör att plaggen sitter bättre samt håller under en längre tid. För att bevara plaggens effektivitet och kvalitet bör du inte använda sköljmedel när du tvättar dina funktionskläder.

Kompressionskläder för maximerad träning

Kompressionsmaterial är numera populärt i moderna träningskläder. Det fungerar ungefär som stödstrumpor. Kläderna sitter åt hårt på kroppen och skapar ett tryck på musklerna, med olika grader av kompression. Det gör att blodcirkulationen ökar och att musklerna får snabbare tillförsel av syre. Musklerna värms upp fortare och den ökade cirkulationen reducerar trötthet och ömhet efter träning. Kompressionskläder ger helt enkelt en maxad effekt av träningen och finns självklart representerade i vårt sortiment av träningskläder.

Snygga träningskläder

Kläder för löpning, cykling, skidåkning och yoga är utformade för att vara funktionella och praktiska. Det gör inte att de behöver vara tråkiga att titta på! Snygga träningskläder gör det roligare att komma ut i spåret eller till gymmet. Det finns ingen anledning att träna i gamla mjukisbyxor längre. Träningsmodet följer med i det övriga modet och många stora modehus har numera sportkollektioner som är minst lika väldesignade som deras övriga plagg.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!