• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Det finns många sätt att påverka din träning. Det kan vara med nya verktyg, träningsmetoder eller kläder. Kompressionskläder av alla de slag har under de senaste åren kommit att bli ett allt mer populärt träningshjälpmedel och många idrottare och motionärer använder dem dagligen till såväl återhämtning som till träning. Användandet av kompressionskläder ger en ökad cirkulation som kan ha positiva effekter på din prestanda under både träning och tävling. Här nedan hittar du kompressionströjor i en rad olika storlekar, färger och modeller.

Bättre återhämtning med kompression

Med mer kompression följer ett ökat tryck som i sin tur leder till ökad blodcirkulation. Den ökade cirkulationen gör att dina muskler värms upp snabbare vilket i sin tur kan leda till en förbättrad återhämtning och därmed också en viss reducering av träningens bieffekter som träningsvärk och muskeltrötthet. Många som har provat kompressionskläder nämner även hur det ökade trycket har fått deras muskler att kännas piggare och starkare.

Små steg mot en bättre träning

När det kommer till träningsredskap och träningskläder är det ofta så att det utlovas fantastiska resultat på kort tid bara man använder rätt typ av produkter. Så är det självklart inte. Träning kräver hårt arbete från dag ett och det finns inga egentliga genvägar att ta för dig som vill ha en stark och vältränad kropp. Däremot finns det hjälpmedel som med små medel kan förändra och förenkla din träning och bidra till att träningen känns lustfylld och rolig. Kompressionskläder förändrar känslan du har när du tränar genom att skapa ett ökat tryck på dina muskler vilket många upplever förhöjer träningsupplevelsen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!