• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Odlo

-
Odlos grundare, Odd Roar Lofterød, var en modig och entusiastisk norrman. En idrottsman som med mottot ”Always make sure you´re one step ahead” grundade Odlo år 1946. Odlos grundsortiment bestod av träningstights för skridskoåkande idrottare som skyddade dem från kyla. Därifrån har företaget växt och idag tillverkar Odlo utrustning för olika klimat och sporter, så som cykling, löpning och längdskidåkning. På Outnorth hittar du flera olika produkter för din aktiva vardag, oavsett vilken nivå du ligger på.

Bättre resultat med rätt utrustning
Upptäck hur enkelt och roligt det kan vara att idrotta utomhus med smarta träningskläder från Odlo. I sortimentet hittar du kläder för både herr och dam i härliga färger och snygg design. Välj bland tröjor, shorts, tights och mössor och plocka ihop din ultimata träningsoutfit.

Smarta och funktionella träningskläder
Kläderna från Odlo är både smarta och funktionella. Målet är att du med rätt förutsättningar ska kunna prestera så bra som möjligt och därför är kläderna designade med funktion i fokus. Spana in vårt sortiment och hitta dina träningsfavoriter!

Odlo

(17 produkter)
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!