Tillbaka
 • 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Blank

Peak Performance grundades i Åre 1986 av tre passionerade skidåkare. Sedan dess har en aktiv livsstil och naturen varit våra främsta inspirationskällor.

Alla våra produktlinjer: Ski, Outdoor, Running, Golf och Urban karaktäriseras av kompromisslös kvalité samt en unik kombination av funktion, design och Idag är vi ett internationellt etablerat varumärke men våra värderingar och vår filosofi är desamma som när vi påbörjade vår resa - att bara göra produkter vi själva gillar och vill använda.

Så fort snön smälter och den krispiga vårluften når oss byter vi ut skidutrustningen mot vindjackor och löpartights för att ta oss an berg och terräng på ett helt annat sätt. För våren 2015 presenterar Peak Performance en lätt och snabb kollektion för utomhusbruk som håller dig varm och torr. I kollektionen finns ett brett urval av plagg för olika typer av utomhusaktiviteter; jackor, toppar, underställ och ett nytt byxprogram.

Peak Performance
Svenska Peak Performance tar fram stilrena och funktionella kläder för bland annat skidåkning, träning och friluftsliv men även en hel del vardagskläder. Peak Performance är idag ett av Skandinaviens ledande varumärke gällande sportkläder. Svenska Peak Performance grundades i Åre under året 1986 av tre talangfulla utförsåkare. De utgick från sina egna erfarenheter och började skapa kläder med hög kvalité och stilren design. Idag tar Peak Performance fram funktionella kläder för bland annat skidåkning, träning och friluftsliv men även en hel del vardagskläder. Peak Performance är idag ett av Skandinaviens ledande varumärke när det gäller sportkläder.
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!