• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

GORE-TEX Lågskor

(133 produkter)

Här finns en stor mängd funktionella lågskor från Gore-Tex! Märken som Haglöfs, Icebug, Mammut, Meindl, Merrel, Mizuno, Salomon, Scarpa, The North Face, Viking Footwear m.fl. Till exempel erbjuder vi Speedcross 4 Nocturne Gtx® som är en löparsko från Salomon. Skon funkar bra i alla väder, dag som natt. Speedcross 4 Nocturne har reflexdetaljer för löpning kvällstid och ett membran helt i GORE-TEX® som gör att du flyger fram obehindrat genom regn och rusk. Det perfekta valet om du vill ha en löparsko som passar bra året om och om du inte vill att dåligt väder ska stoppa dig från en härlig springtur.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!