• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Gore-Tex är ett vatten- och vindtätt material som andas vilket gör det idealiskt vid aktivitet, oavsett om du befinner dig utomhus eller inomhus. Hemligheten bakom det unika materialet är de mikroskopiska porerna som är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe, vilket gör att vatten inte kan tränga igenom. Porerna är däremot 700 gånger större än en vattenmolekyl, vilket ger materialet en optimal andningsförmåga. Uppskattningsvis innehåller det så kallade Gore-Tex membranet  cirka 1,4 miljarder porer som ger Gore-Tex skorna dessa unika egenskaper.

Alla skor kvalitetssäkras

Alla Gore-Tex-skor ska vara vattentäta och hålla fötterna torra och tempererade i alla väder. Och för att kunna garantera detta så genomgår alla Gore-Tex skor flera krävande tester. Om de på någon punkt inte lever upp till Gore-Texs höga produktstandarder skickas de normalt sätt tillbaka för omkonstruktion. Hos oss på Outnorth hittar du alltid massor av Gore-Tex-skor för både män och kvinnor som lämpar sig för både äventyr och vardagsbruk.

Tre olika Gore- Tex tekniker

När man pratar om Gore-Tex så finns det tre olika typer av skotekniker som används beroende på vilket användningsområde skon ska ha. Den första tekniken kallas för GORE-TEX® Extended Comfort Footwear och ger en sko som både är torr och behagligt sval och som lämpar sig för såväl inomhus- som utomhusaktiviteter. Den andra tekniken kallas för GORE-TEX® Performance Comfort och lämpar sig bäst för utomhusaktiviter som kräver en högre komfort för att spara på fötterna.  Och sist men inte minst har vi tekniken som kallas för GORE-TEX® Insulated Comfort Footwear vilket innebär att skon blir varmfodrad och kan hålla dina fötter torra och varma även under det kalla vinterhalvåret.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!