• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Blank

Outdoorklockor

Blank

Träningsklockor

Blank

Kompasser

Blank

Ambit Series

Blank

Suunto Elementum

Blank

Core Series

Suunto grundades 1936 av Tuomas Vohlonen, en Finsk orienterare och uppfinnaren av de vätskefyllda kompasserna. Sedan dess har Suunto legat i framkant när det kommer till design och innovation av sportklockor, dykar-ur och instrument använda av äventyrslystna globen över. Från de högsta bergen till de djupaste hav, Suunto utrustar sina användare både fysiskt och psykiskt att utforska nya områden. Suuntos huvudkontor ligger i Vantaa, Finlad. Personalstyrkan är på över 400 anställda och Suuntos produkter säljs i mer än 100 länder.

Play youtube
Play youtube

Suunto

Finska Suunto är världskända för sina klockor, eller handledsdatorer som de själva föredrar att kalla dem. Träningsklockorna kombineras med pulsband och pods så du får bättre koll på träningen och kan utvärdera dina framsteg. Klockorna för outdoor från Suunto tog ett stort steg framåt när Core-serien lanserades. De klassiska Suunto modellerna som Vector, X-lander och Yachtsman fick i Core-klockorna värdiga följeslagare med ABC funktioner (Altitude, Baromter, Compass) som kombineras för att underlätta för friluftsmänniskor. Användarvänlighet och design på Suunto Core-klockorna är av absoluta världsklass.

Jämför produkterJämför

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!