Tillbaka
 • 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

The North Face® designar ett omfattande sortiment som ger den aktive ett brett utbud av högpresterande utomhuskläder, utrustning och skor. Det är ett varumärke som vågar tänja på gränserna när det gäller innovation och utveckling av nya tekniska och avancerade produkter. The North Face vill att deras kunder och idrottare  ska kunna tänja gränserna och upptäcka mera.

The North Face är uppkallade efter den kallaste och mest oförlåtande sidan av ett berg på norra halvklotet. De hjälper stora som små äventyrare att nå sina mål.  Deras vision är att möjliggöra utforskning och av det präglas deras motto ”Sluta aldrig utforska”. The North Face samarbetar med idrottare av världsklass och organisationer för att inspirera, motivera och underlätta friluftslivet.

The North Face
Ett av världens största varumärken inom outdoor. Grunden till dagens The North Face lades redan 1966 av vandrings-entusiasterna och San Francisco-borna Douglas Tompkins och Kenneth Klopp. The North Face producerar kläder, tält, väskor m.m. med bra kvalitet och snygg och funktionell design. The North Face passar lika bra i extremt väder uppe i fjällen som till vardags. The North Face erbjuder mångsidiga produkter som håller länge och som du kan använda ofta och mycket.
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!