Tillbaka
 • 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Utrustning du kan lita på

Thules produkter för transport är pålitliga, finns i alla dess former och storlekar. Ska du ta med dig familjen på skidresa kan du räkna med mycket packning. Då kan det vara smart med en skidhållare som du enkelt fäster ovanpå taket på din bil. Spänn fast familjens skidor och snowboards och skapa extra utrymme i bilen.

Ryggsäckar och cykelvagnar

Se till att hela familjen kan följa med på äventyret, även dina minsta barn. Thule har flera smarta transportverktyg bland annat cykelvagnar. En cykelvagn spänner du enkelt fast bakom din cykel och kör din minsta i bakom dig hela vägen från start till mål! Se till att ta fikapauser på äventyret och packa ryggsäcken full med mellanmål. Thule har flera ryggsäckar i sortimentet, hitta den som passar dina förutsättningar bäst!

Thule
Sedan starten 1942 har Thules mål varit att hjälpa dig transportera allt du tycker är viktigt - både på och till dina äventyr. Thule består av en internationell grupp friluftsentusiaster med en stark passion för friluftsliv oavsett om det är i stadsmiljö eller i en avlägsen vildmark. Thule vill ge dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut, oavsett vart du är på väg eller vad du tar med dig.


Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!