• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Kånken

(142 produkter)
Blank

Rekommenderad

Fjällräven
Kånken Sand
 

Raka ryggar mår bäst. Det var Fjällrävens tanke när de 1978 lanserade den odödliga klassikern Kånken. Det var en tid då axelväskor var väldigt populär och det förde med sig att ryggproblem kröp längre och längre ner i åldrarna. Kånken utseende är samma idag som när den lanserades och den är fortfarande mycket populär. Tre miljoner sålda ryggsäckar talar sitt tydliga språk om hur populära Kånken fortfarande är. Den är perfekt för skolan, dagsutflykter eller på cykelturen till jobbet. Den har en avtagbar sits på insidan, bakfickan och logotypen fungerar som en reflex. Namn och adressetikett på insidan gör det till en idealisk väska för skolan. Fjällräven kommer med nya färger varje säsong så idag finns det et brett utbud på färgkombinationer att välja mellan.

Kånken Mini

Kånken mini är en mindre version av den ursprungliga Kånken, perfekt för barn och de som gillar en riktigt liten ryggsäck. En påse och praktisk skolväska för de mindre barnen. Den har såklart med en avtagbar sits på insidan och bakfickan och logotypen är också här en reflex.

Kånken Big och Kånken Maxi

Dessa modeller av Kånken är lite större i volymen (20-27 liter). För att göra ergonomin bättre har Big och Maxi vadderade axelremmar så de är bekvämare vid tyngre packning. De är ideala för studenter som kånkar på mycket böcker eller för packningen till en weekendresa.

Kånken Laptop

Kånken Laptop är en modifierad version av klassikern med ett eget fack för din laptop. Den finns i storlekarna 13”, 15” och 17”. Laptop facket är vadderad för bästa möjliga skydd för din dator.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!