• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Vill du jobba på Outnorth?

Vi på Outnorth vill gärna arbeta med människor som vill utvecklas tillsammans med oss. Kontakta oss gärna genom att maila ditt CV och personliga brev till info@outnorth.se.

Följ oss och få uppdateringar om lediga positioner på LinkedIn.

Leveransbevakare till Ounorth

Outnorth är idag en av Skandinaviens ledande e-handlare inom outdoor och har kläder, skor och utrustning för aktiviteter och träning utomhus. Vi jobbar för att få fler människor att vistas utomhus mer, oavsett tidigare erfarenhet eller ambitionsnivå, oavsett om de är ute efter en naturupplevelse eller en uteaktivitet och oavsett om det handlar om kläder och prylar eller om själva upplevelsen. Läs mer om oss på outnorth.se.

Vill du bli en del av ett glatt och framgångsrikt team i ett snabbväxande företag med stark frammarsch på den europeiska online-marknaden? För Outnorths räkning söker vi nu en leveransbevakare till verksamheten i Växjö. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som leveransbevakare på Outnorth kommer du huvudsakligen att fungera som ett stöd till inköpsavdelningen där din viktigaste uppgift blir att öka leveransprecisionen gentemot kund.
I din roll ingår att bevaka och säkerhetsställa att orderkännandet överensstämmer med lagd order samt med bekräftat leveransdatum. Du förväntas genom din lösningsorienterade förmåga att gentemot leverantörerna utreda eventuella förseningar alternativt helt uteblivna ordrar. Det innebär att du behöver ha att ett kravställande och drivet förhållningsätt samt agerande för att bidra till absolut kundnöjdhet.

Din profil
För att lyckas i rollen som leveransbevakare är du som person uppmärksam, social och utåtriktad. Det är viktigt för dig att jobba strukturerat och med hjälp av din bestämda samt envisa förmåga uppnår du resultat. Din goda samarbetsförmåga, planering samt problemlösning gör dig framgångsrik i rollen.

Vi vill att du har en avslutad gymnasial utbildning och med stor fördel har du arbetslivserfarenhet från liknande tjänst eller område. Har du tidigare erfarenhet från annan roll som innefattat inköp eller administration anses det meriterande.

Du kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift. Arbetet kommer framförallt att utföras i Microsoft Navision och Excel, därmed värderas tidigare erfarenhet inom detta högt.

För att trivas i rollen på Outnorth bör du uppskatta att jobba i samt vara en del av ett dynamiskt företag som ligger i framkant vad gäller digitalisering och ständig automatiseringen av processer.

Sista ansökningsdagen är den 25 oktober, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Isberg på nummer 0470-32 38 37.

Läs mer och ansök hos OnePartnerGroup.

Social Media Coordinator till Outnorth AB


Är du den vi söker?
Är du en vass digital kommunikatör som har ett intresse för outdoor och utomhusträning? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av;

 • Skapa intresse och engagemang för våra egna varumärken (Urberg, Fåk, 180bpm, Velova och Arctic Tern) i sociala medier. Allt från att initiera/planera/kreera till att producera och publicera innehåll.
 • Producera material för publicering online på outnorth.se
 • Ansvara för imagefotografering.

I arbetet ingår även att koordinera marknadsaktiviteter med vår marknadsavdelning.

Din profil
Du är en engagerad, idéstark och strukturerad person. Du är prestigelös med förmåga att arbetat lika bra självständigt som tillsammans med andra. Vi ser gärna att du har ett intresse för outdoor och utomhusträning.

Vi söker dig som har relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du en skicklig digital kommunikatör. Du har mycket goda kunskaper i de grafiska programmen som Photoshop, Indesign, After Effects eller Premiere Pro. Självklart har du erfarenhet av olika publiceringsverktyg. Vidare är du en god skribent. Har du dessutom intresse/kunskap i fotografering är det meriterande.

Om företaget
Vi på Outnorth jobbar för att få fler människor att vistas utomhus och må bra. Hos oss hittar du kläder, skor och utrustning för aktiviteter och träning utomhus, oavsett vilken erfarenhet eller ambitionsnivå du har. Vi har både välkända och mindre kända varumärken. Sedan ett par år arbetar vi även med att ta fram produkter under egna varumärken, så kallade private labels. Arbetet med private labels sköts från ett kontor i Göteborg och det är till detta team vi nu söker en ny medarbetare.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse. Känns det här som något för dig?

Läs mer och ansök hos Inhouse People Management.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!