BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Ice Grippers Trail - ID: A041873

180 bpmIce Grippers Trail

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ice Grippers Trail från 180 bpm

Spring i benen men rena halkbanan ute? Inga problem! Med Ice Grippers Trail från 180 BPM får du säkert fäste på is och vått underlag. Det här är ett halkskydd som täcker hela undersidan av foten och har sammanlagt 11 ståldubbar - 7 stycken under framfoten och 4 stycken under hälen. Dubbarna är ingjutna i den slitstarka fotbädden för att hålla längre och undvika att de sjunker in under användning. Reflex över hälkappan ökar synligheten under mörka springturer.
 • Ståldubbar
 • Slitstarkt gummi
 • 11 dubbar - 7 under framfoten, 4 under hälen
 • CE certifierad enligt standard: EU 2016/425
Ibland är svårt att lämna det bekväma. Då kan det underlätta att dra på sig något som presterar bäst när det känns som sämst. 180 BPM är ett svenskt klädmärke som utvecklar kläder för jobbig träning utomhus. Kläder som bryr sig om dig, inte dina känslor. Kläderna gör det möjligt att träna året runt, med dem finns inte längre några ursäkter!

Mer från 180 bpm

Visa alla Tillbehör Skor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!