Trailrun Comp Socks 2-pack - ID: trailrun_comp_sock_2

180 bpmTrailrun Comp Socks 2-pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trailrun Comp Socks 2-pack från 180 bpm

Trailrun Comp Socks 2-pack är ett förmånligt paketpris på två par Trailrun Compression Socks strumpor från 180BPM. Det är höga löparstrumpor med graderad kompression som ger stöd till dina vadmuskler under långa löparrundor i skog och mark. Bekväm mudd håller Trailrun Compression Socks säkert på plats precis under knäet. Instep Protector minska friktionen på ovansidan av foten och gör strumpan skönare. Speciellt vävd textur och tjockare material vid tårna, vristen och hälen ger stötdämpning. Graderad kompression och ventilation ökar din prestation och ger oslagbar komfort. Tight passform runt vristen och vaden. Förbättrar blodcirkulationen, kortar ner tiden som dina muskler behöver för att återställa sig efter träning och ger skönt stöd under långa löparrundor.
Kompression: 20-30 mmHg
Designad i Sverige.

Material: 40% nylon, 35% Coolmax, 25% lycra
Egenskaper för Trailrun Comp Socks 2-pack:
Skafthöjd: High
Funtionspaneler: Ja
Förstärkt över smalbenet: Ja
Kompression: Ja
Märkt vänster/höger: Ja
Material: Syntet
Ibland är svårt att lämna det bekväma. Då kan det underlätta att dra på sig något som presterar bäst när det känns som sämst. 180 BPM är ett svenskt klädmärke som utvecklar kläder för jobbig träning utomhus. Kläder som bryr sig om dig, inte dina känslor. Kläderna gör det möjligt att träna året runt, med dem finns inte längre några ursäkter!

Mer från 180 bpm

Visa alla Löparstrumpor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!