Ultra Soft Flask 600 ml - ID: PL10240

Kampanj

180 bpmUltra Soft Flask 600 ml

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ultra Soft Flask 600 ml från 180 bpm

Ultra Soft Flask 600 ml är en mjuk flaska från 180 BPM utrustad med sugrör för att underlätta vätskeintaget under löparrundan. När flaskan är tom rullas den enkelt ihop och stoppas ner i fickan eller väskan. Lätt att rengöra. Material flaska: TPU för bra hållbarhet och flexibilitet
Material lock: PP
Egenskaper för Ultra Soft Flask 600 ml:
Bpa-fri: Ja
Isolerad: Nej
Snabböppning: Ja
Rostfritt stål invändigt: Nej
Rostfritt stål utvändigt: Nej
Volym: 600 ml
Ibland är svårt att lämna det bekväma. Då kan det underlätta att dra på sig något som presterar bäst när det känns som sämst. 180 BPM är ett svenskt klädmärke som utvecklar kläder för jobbig träning utomhus. Kläder som bryr sig om dig, inte dina känslor. Kläderna gör det möjligt att träna året runt, med dem finns inte längre några ursäkter!

Mer från 180 bpm

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!