Performance Run Calf Sleeves Unisex - ID: A028116

Kampanj

2XUPerformance Run Calf Sleeves Unisex

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Performance Run Calf Sleeves Unisex från 2XU

Performance Run Calf Sleeves Unisex är löparsleeves för vaderna från 2XU som är gjorda i ett starkt graderat kompressionsmaterial med paneler för bästa möjliga luftflöde och med ökad komfort. Compression Performance Run Sleeves är en bra produkt för dem som antingen löper mycket på hårda underlag eller har generella problem med vadmusklerna. Förutom den goda andningsförmågan ger de nya 2XU Run Sleeves mycket bra stöd till vadmusklerna under aktivitet. Detta minskar risken för muskelsträckningar och -skador till ett minimum. De är sömlös som gör att risken för skavsår minskas. 

80% Nylon & 20% Elastan
Egenskaper för Performance Run Calf Sleeves Unisex:
Skafthöjd: High
Funtionspaneler: Ja
Kompression: Ja
Märkt vänster/höger: Ja
Material: Syntet
2XU gör kläder för dig som vill prestatera som en dubbelt så bra version av dig själv. 2XU arbetar med material och teknik som tar dig förbi det du trodde var dina gränser. Utvecklat av idrottare för idrottare - Human performance multiplied.

Mer från 2XU

Visa alla Löparstrumpor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!