Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Women's PRO SwinRun SR1 - ID: A065603

2XUWomen's PRO SwinRun SR1

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's PRO SwinRun SR1 från 2XU

Women's PRO SwinRun SR1 är en våtdräkt från 2XU. Den är gjord av Yamamoto Neopren och passar nybörjaren eller den som skulle vilja testa på SwinRun. Du har möjligheten att klippa av armarna och den ger dig ett stort fack i ryggen för förvaring samt en dragkedja fram. Dräkten är tillverkad i ett stretchigt dubbelsidigt nylon som ger den slitstyrka och snabbhet genom vattnet. 1.5 mm tjock över axlar och underarmar och 8 mm över framsida lår ger bästa möjliga flytkraft. Damstorlekar. Material:
 • 100% Gummi
2XU gör kläder för dig som vill prestatera som en dubbelt så bra version av dig själv. 2XU arbetar med material och teknik som tar dig förbi det du trodde var dina gränser. Utvecklat av idrottare för idrottare - Human performance multiplied.

Mer från 2XU

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!