Slimtech - ID: A081006

52bonesSlimtech

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Slimtech från 52bones

Slimtech från 52bones är en uppbyggd sportsula som kommer i tre hålfotshöjder som ger ett optimalt stöd och maximal dämpning. Sulan är lätt och smidig och har en smal profil. Passar bäst till skor med tight passform och har extra kraftig dämpning för hälen. Perfekt för aktiviteter som tex fotboll, cykel, längdskidåkning eller skridskor. Skosulan förebygger fot-, knä- och ledproblem och ger även ett dynamiskt stöd för hålfoten, vilket betyder att det ger stabilitet under aktivitet samtidigt som det tillåter fotens naturliga rörelse.
 • SlimTech LOW – har ett hålfotsstöd som är 28 mm högt och anpassat för att ge stöd åt åt låga fotvalv. Ett lågt fotvalv innebär att det längsgående fotvalvet (hålfoten) är nedsjunket och behöver stöd när du går i skor.
 • SlimTech MID är en slimmad sportsula som har ett hålfotsstöd som är 33 mm högt och anpassat för att ge stöd åt och avlasta medelhöga eller neutrala fotvalv under aktivitet.
 • SlimTech HIGH är en sportsula med ett hålfotsstöd som är 38 mm högt och anpassat för att ge stöd åt höga fotvalv. Ett högt fotvalv kan innebära att fötterna känns ömma, trötta och stumma. Ett hålfotsinlägg avlastar och ger stöd.
52bones är företaget som tillverkar sulor med ortopediskt fotstöd. 95% av befolkningen har neutrala eller höga fotvalv och en stödjande, dämpande iläggssula förebygger skador, ger bättre kroppshållning och bättre komfort för fötterna, varje dag.

Mer från 52bones

Visa alla Sulor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!