Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Tyska ABS påbörjade sin forskning och utveckling av lavin-airbags redan på 80-talet. Idag kan de erbjuda oss bland de bästa lavinskydden som finns.

Baserat på erfarenheterna en tysk jägmästare gjort när han hamnade i en lavin på 70-talet grundades ABS några år senare. Mottot har hela tiden varit att för att klaras sig i en lavin måste man hålla sig på ytan av den. Detta minskar de stora krafter man utsätts för och gör en snabb räddning möjlig. Idag är systemen smidiga, beprövade och prisade av många användare. Den potentiella livräddaren i en riktigt knivig situation.

30 års erfarenhet av lavinsäkerhet

Tyska ABS har nu över 30 års erfarenhet av att tillverka utrustning för laviner och deras lavinryggsäckar är väl använda av äventyrare med en förkärlek för orörd pudersnö och opreparerade pister.

Frihet med säkerhet

Att slänga sig utför branter i orörd pudersnö är något som lockar många och är verkligen en fantastisk känsla alla som provat kan intyga. Däremot kommer det inte utan risker och god kännedom för laviner är ett måste för den som ger sig ut. Med god lavinkunskap och en bra lavinryggsäck ökar du chansen för överlevnad avsevärt. Lavinryggsäcken är designad för extrema förhållanden och dess uppgift är att hindra användaren från att bli begravd under snön.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!