Energy Boost 3 M - ID: A028344

ADIDASEnergy Boost 3 M

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Energy Boost 3 M från ADIDAS

Energy Boost 3 M från ADIDAS är en väldämpad och neutral sko för löpare på alla nivåer. Ovandelen i techfit® är designad för att ge ett naturligt, flexibelt stöd och en sömlös, strumpliknande passform. Herrstorlekar.
De här skorna gav begreppet stötdämpning en ny innebörd när de först lanserades. De här skorna för herr har en smidig och anpassningsbar ovandel i techfit® samt mjuk och energifylld boost™. Resultatet är en lättviktig och neutral löparsko som ger extra energi åt löpare på alla nivåer och alla distanser. TORSION® SYSTEM för mellanfotsstöd; Mellansulskant i EVA som hjälper till att hålla foten i en neutral position. Bekvämt textilfoder. FITFRAME i 3D-gjuten TPU hjälper till att öka stabiliteten runt hälen.

Egenskaper för Energy Boost 3 M:
Lättviktsmodell: Nej
Yttersula: Gummi
Yttermaterial: Syntet
Vikt per sko: 310 g
Drop: 10 mm
Det är nu över 60 år sedan Adi Dassler registrerade sitt företag Adi Dassler Adidas Schuhfabrik i Tyskland 1949. Sedan dess har ADIDAS hjälpt sportutövare på alla nivåer att nå bättre resultat. Med utgångspunkt i Adi Dasslers vision, att utveckla produkter som är anpassade efter varje idrottares unika behov, har ADIDAS nått stora framgångar.

Mer från ADIDAS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!