Supernova Sequence 9 M - ID: A028347

Kampanj

ADIDASSupernova Sequence 9 M

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Supernova Sequence 9 M från ADIDAS

Supernova Sequence 9 M är skor från ADIDAS med energiåtergivande dämpning för ett naturligt steg. Sula med boost™-teknik för optimal komfort och energiåtergivning. Herrstorlekar.
Nyckeln till att kunna springa varje dag kan vara löparskor som ger lätta steg. Dessa löparskor för herr har en mellansula med boost™ som driver dig framåt, med energi i varje steg. Den elastiska yttersulan i STRETCHWEB anpassar sig efter hur du sätter fötterna i marken.

Ovandelens tekniska mesh ger ett lätt och ventilerande lager som känns som en andra hud för en stödjande och bekväm passform; Överdrag i syntet för extra stöd

STABLEFRAME i mellansulan ger dynamiskt stöd som anpassar sig efter steget och gör att du kan röra dig smidigt; Stabil bandkonstruktion håller foten på plats samtidigt som den ger naturlig flexibilitet

Gummiyttersula i STRETCHWEB som böjer sig under foten för en energigivande löptur.

Yttersulan i Continental™ Rubber ger ett optimalt grepp under både våta och torra förhållanden

Egenskaper för Supernova Sequence 9 M:
Yttersula: Gummi
Yttermaterial: Syntet
Det är nu över 60 år sedan Adi Dassler registrerade sitt företag Adi Dassler Adidas Schuhfabrik i Tyskland 1949. Sedan dess har ADIDAS hjälpt sportutövare på alla nivåer att nå bättre resultat. Med utgångspunkt i Adi Dasslers vision, att utveckla produkter som är anpassade efter varje idrottares unika behov, har ADIDAS nått stora framgångar.

Mer från ADIDAS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!