Terrex Trail Arm Sleeves Primeblue AEROREADY - ID: A076360

ADIDASTerrex Trail Arm Sleeves Primeblue AEROREADY

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Terrex Trail Arm Sleeves Primeblue AEROREADY från ADIDAS

Terrex Trail Arm Sleeves Primeblue AEROREADY från Adidas är sleeves för armarna som håller dem varma och ger stöd under löpningen. Armstöden är tillverkade i AEROREADY material som effektivt transporterar bort fukt från huden och håller dig torr. Den här produkten är tillverkad med Primeblue som är ett högpresterande, återvunnet material som delvis består av Parley Ocean Plastic. Parley Ocean Plastic plockar plastavfall från stränder och kustområden innan det når haven och återvinner det till tyg.
 • TERREX logga tryckt på ärmarna
 • Interlock-tyg
 • Materialvikt: 250 g/m²

Material: 85% återvunnen polyester, 15% elastan
Det är nu över 60 år sedan Adi Dassler registrerade sitt företag Adi Dassler Adidas Schuhfabrik i Tyskland 1949. Sedan dess har ADIDAS hjälpt sportutövare på alla nivåer att nå bättre resultat. Med utgångspunkt i Adi Dasslers vision, att utveckla produkter som är anpassade efter varje idrottares unika behov, har ADIDAS nått stora framgångar.

Mer från ADIDAS

Visa alla Accessoarer

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!