Paddling

(88 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Fiberglass Pole G1 Black
 

Paddling ger en fantastisk frihetskänsla oavsett om du ger dig ut i en kajak, kanadensare eller kanske på en SUP-bräda.
Vi har riktigt riktigt bra förutsättningar för paddling i sverige. Vi har massor av sjöar, åar, älvar och sist men absolut inte minst en lång kuststräcka som rymmer rikligt med riktigt fina skärgårdar och däri massvis med fina öar, både stora och små. Lägg därtill vår allemansrätt som gör det lätt och möjligt för oss (och andra) att upptäcka allt detta fina.
Att glida fram mellan kobbar och skär eller längs en åkant är en mycket behaglig nära-naturen-upplevelse. Man tar sig fram i princip helt ljudlöst och det är lätt att komma iland nästan varsomhelst.
Här hittar du ett urval av paddelprylar inom de flesta områden.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!