SUP - Stand Up Paddling

(20 produkter)

SUP står för Stand Up Paddling och är en av de snabbast växande vattensporterna just nu. SUP innebär att man står upp på en bräda och paddlar med en enbladig lång paddel.
Det finns flera anledningar till att SUP blivit så populärt: Det är enkelt att komma igång. Det är bra coreträning då man använder hela kroppen. Du ser bättre både ovan och i vattnet i och med att du kommer högre upp.
Eftersom underlaget är instabilt är det riktigt bra träning då hela kroppen måste bara med och balansera. Sen fungerar det både på plattvatten och i vågor. Och både som badleksak, surf, träning och kanske även tur på både å, sjö, skärgård och hav.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!