Men's Outback A/P/S Gore-Tex - ID: A062642

AlfaMen's Outback A/P/S Gore-Tex

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Outback A/P/S Gore-Tex från Alfa

Men's Outback A/P/S GTX är ett par bekväma skidkängor från Alfa. De har integrerade damasker med 2-vägs dragkedja för ökad ventilation. Detta gör kängorna/pjäxorna idealisk för användning vid längre och kallare skidåkning, såväl som i lös snö. De är vinterfodrade med ett vattentätt och andningsbart GORE-TEX membran och har en värmeisolerande mellansula för att hålla fötterna torra och varma. Dessutom är de förstärkta med Kevlar i utsatta områden för att klara även på den mest krävande skidåkningen i bergen.
 • Bindning: Rottefella BC
 • Skafthöjd: 17,5 cm
 • Damaskhöjd: 42 cm
Blank
Egenskaper för Men's Outback A/P/S Gore-Tex:
Vikt per pjäxa: 925 g
Alfa är ett välkänt, norskt varumärke etablerat 1931. I över 80 år har de stolt tillverkat skid- och vandringskängor för kvalitetsmedvetna utomhusentusiaster. Dessutom har de tillverkat skor till professionella användare, som norska polisen, norska försvarsmakten och andra yrkesgrupper som behöver det bästa inom funktion, komfort och kvalitet. I samarbete med världens ledande leverantörer av material och teknologi är Alfas strävan att erbjuda dig en bättre utomhusupplevelse.

Mer från Alfa

Visa alla Turskidpjäxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!