Polar A/P/S - ID: A062640

AlfaPolar A/P/S

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Polar A/P/S från Alfa

Polar A/P/S från Alfa är en mycket bekväm pjäxa för expeditioner. Pjäxorna har integrerade damasker och är förstärkta med Kevlar på utsatta områden. De är konstruerade speciellt för expeditioner under extremt kalla förhållanden. Polar A/P/S har en specialdesignad läst som säkrar utrymme för foder och har extra kylisolering i sulan och inner skon.
 • Det rekommenderas att du köper 2 storlekar större för att få plats med foder (Ingår ej)
 • Skafthöjd: 19.5 cm
 • Damask höjd: 44.0 cm
Egenskaper för Polar A/P/S:
Vikt per pjäxa: 995 g
Alfa är ett välkänt, norskt varumärke etablerat 1931. I över 80 år har de stolt tillverkat skid- och vandringskängor för kvalitetsmedvetna utomhusentusiaster. Dessutom har de tillverkat skor till professionella användare, som norska polisen, norska försvarsmakten och andra yrkesgrupper som behöver det bästa inom funktion, komfort och kvalitet. I samarbete med världens ledande leverantörer av material och teknologi är Alfas strävan att erbjuda dig en bättre utomhusupplevelse.

Mer från Alfa

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!