Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Polar Liner - ID: A062643

AlfaPolar Liner

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Polar Liner från Alfa

Polar Liner är ett löst extra foder som du kan använda till dina A/P/S pjäxor från Alfa. Om du vill ha åtsittande passform på Polar Liner, väljer du din vanliga skostorlek. Detta ger extra utrymme mellan liner och pjäxa. Men om du vill ha mer utrymme mellan fot och liner, välj en storlek större än din vanliga skostorlek. De har perfekt förhållande mellan värme och vikt.
 • Skafthöjd: 22.0 cm
Egenskaper för Polar Liner:
Vikt per par: 115 g
Alfa är ett välkänt, norskt varumärke etablerat 1931. I över 80 år har de stolt tillverkat skid- och vandringskängor för kvalitetsmedvetna utomhusentusiaster. Dessutom har de tillverkat skor till professionella användare, som norska polisen, norska försvarsmakten och andra yrkesgrupper som behöver det bästa inom funktion, komfort och kvalitet. I samarbete med världens ledande leverantörer av material och teknologi är Alfas strävan att erbjuda dig en bättre utomhusupplevelse.

Mer från Alfa

Visa alla Sulor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!