Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Hur kallt det än är tenderar många att klä sig bra på alla ställen utom på benen. Vana fjällvandrade och andra äventyrare vet dock bättre. Vill du hålla hela kroppen varm, bör du också se till att klä dig bra från topp till tå. Hos oss hittar du bra och fodrade vinterbyxor för vuxna såväl som för barn, från märken som Haglöfs, VAUDE och Dobsom.

Värmande överdragsbyxor

Om du tillhör dem som gärna tar en ordentlig promenad till jobbet trots att det är vinter passar det perfekt med ett par varma överdragsbyxor. Du håller dig varm på vägen och kan njuta av att vara ute även om det är långt under nollan på termometern tidigt på morgonen. Med ett par fodrade överdragsbyxor slipper du också krångla med att ta av och på långkalsonger som annars blir för varmt under en lång arbetsdag inomhus.

Håll värmen när du pausar i vinteridrottandet

För dig som ägnar dig åt fysisk aktivitet och sport under vintern kan thermobyxor och fodrade överdragsbyxor fungera utmärkt beroende på aktivitet. Om du ägnar dig åt sporter med väldigt hög aktivitet kanske bylsigare varianter inte är att föredra när du väl är ute och sportar. Däremot är de perfekta att ha med till pausen så att du kan sätta på dig ett värmande överdrag och inte börjar frysa då du vilar. Fodrade kläder och byxor hittar du hos oss till bra priser och i de flesta storlekar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!