Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Det finns få plagg som är så mångsidiga som en buff. Med enkla vikningar och handgrepp så har din buff förvandlats från en halsduk till en balaklava som passar perfekt att ha under skidhjälmen. Med en lätt sökning på Google så kommer ni hitta massor med instruktionsfilmer hur man kan använda sin buff. Några av användningsområdena är bl.a. beanie, balaklava, pannband, ansiktsmask, hårband, bandana och armband.

Friluftsmänniskor har en tendens att vara rätt innovativa med hur de använder sin utrustning. En buff är inte undantaget här så här kommer lite mer annorlunda sätt att använda en buff.

Vattenfilter:

Man kan använda sin buff som ett vattenfilter när man fyller upp sin vattenflaska från bäckar m.m. Tanken är att man lägger ett litet område av tyg över öppningen på flaskan under vatten. Den fina väven i en buff håller bitar av skräp borta från flaskan samtidigt som den lätt fylls med vatten. För att rena vattnet använder man sedan vanliga steriliseringstabletter, en buff gör ingenting i detta avseende.

Örngott:

En buff kan enkelt fungera som ett provisoriskt örngott för en uppblåsbar kudde.

Handduk:

Detta behöver inte så mycket förklaring. Tänk på att det är mycket fukt som absorberas över ett stort område på buffen vilket innebär att när buffen används som en hatt kan det känns lite obekvämt innan det torkar

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!