Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Kängor är stabila och robusta skor, perfekta att bära vid aktiva äventyr oavsett terräng. När du vandrar långt blir fötterna med all säkerhet varma, kanske skiftar vädret till våtare förhållanden eller så vandrar du i fuktig mark. Då kan vi varmt rekommendera dig att investera i ett par Gore-Tex kängor. Gore-Tex är vattenavstötande samtidigt som det tillåter din fot att andas, ett helt perfekt material för säkra utomhusaktiviteter.

Välj rätt känga för dig

På Outnorth hittar du kängor för herr, dam och barn från varumärken som TrekSta, Meindl och Hanwag. Fundera över dina äventyr och vilka funktioner som är viktiga för dig. Du kanske behöver en mer robust känga med högt skaft om du ska vandra i tuffare terräng eller så behöver du ett par allround skor för klättring eller vandring. Du som jagar ofta vet mycket väl hur viktiga funktionella skor är. Bland sortimentet hittar du Gore-Tex kängor anpassade för jakt som funkar i blöt terräng, de håller dina fötter varma och torra. Kängor i Gore-Tex material är dessutom perfekta för dina barn som gärna leker utomhus oavsett väder. En varm vattentät känga som samtidigt låter foten andas är idealt för fartfyllda lekar utomhus. Beroende på vilken modell du väljer funkar kängor lika bra på fjällvandringen som i skolan och på jobbet.

Längre äventyr

Det finns inget som är så frustrerande som kalla, blöta och frusna fötter. Med ett par kängor i Gore-Tex behåller du fötterna varma och torra, det i sin tur betyder att äventyret inte behöver ta slut för tidigt!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!