Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Skalkängan anses av många vara den ultimata kängan för vandring i skog och mark. Rätt behandlad håller den tätt mot vatten och smuts i en livstid och erbjuder sin ägare såväl skydd som komfort. Skalkängan kan, genom att den just är ett ”skal”, anpassas i oändlighet efter typ av aktivitet eller vilken yttertemperatur som råder och är därför ett mångsidigt och bekvämt val i alla väderlekar. På grund av att du själv väljer vilken sula och vilka sockor du vill använda kan du även anpassa komforten efter din fottyp och eftersom varken sulan eller fodret sitter fast i själva kängan går den fort och enkelt att torka om olyckan har varit framme.

Vårda dina kängor

För att du ska få ut så mycket som möjligt av dina skalkängor ska du se till att vårda dem noggrant. Gör du det kan du få en känga som du kan ha med dig för resten av livet. Skinnet kan behandlas med vax eller fett för att göras mjukare och mer vattentåligt samt i rent bevarandesyfte. Ett väl behandlat skinn är hundra procent vattentätt, hållbart och bekvämt för foten. Gummit i sulan behandlas med gummivårdande medel för att undvika att det torkar eller krymper.

Fördelarna med skalkängor

En skalkänga är det självklara valet för dig som söker efter en känga av högsta kvalitet med lång livstid. De ställer högre krav på sina användare men ger också mycket mer tillbaka om du behandlar dem rätt. En av de främsta fördelarna med skalkängor är att de ger sina användare mer valmöjligheter när det kommer till värme och isolering och kan med fördel användas såväl på sommaren som på vintern på grund av avsaknaden av tjock grundstoppning.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!