Approachskor

(13 produkter)

Här hos oss på Outnorth hittar du alltid ett brett och högkvalitativt sortiment av approachskor. Bland de märken som vi saluför kan du bland annat hitta Scarpa, Mammut, Haglöfs och The North Face. Approachskon är en lätt sko med svag dämpning som lämpar sig bäst för lite längre vandringar och svagare klättring. De ger ett bra grepp uppför såväl på sten som i lera och har ofta även ett förstärkt gummiparti över framdelen som ger tårna ett ökat skydd. Approachskon kommer till sin rätt allra bäst på naturstig eller vandringsleder på grund av den begränsade dämpningen vilken kan ge dem ett stumt intryck på hårdare underlag.

Rätt sko för rätt ändamål

Att välja rätt sko kan vara svårt. Det är många faktorer som spelar in och ibland kan det vara nödvändigt att ha med sig flera olika typer av skor om vandringen går över skilda miljötyper och underlag. I grunden ska du välja en approachsko om du söker en trygg och säker sko som greppar bra såväl uppåt som nedåt men som kanske inte klarar av de allra värsta stigningarna. Fungerar bra att ha med sig i ryggsäcken för att använda som komplement vid lättare klättring och för nedstigning.

Barfotakänslan

Ofodrade approachskor är skorna för dig som gillar känslan av att klättra eller promenera barfota. De är med sin nätta vikt och tunna foder perfekta för att komma så nära underlaget som möjligt samtidigt som du skyddar såväl tå och häl från stötar och vasst underlag. På grund av sin vikt är de även extra lätta att bära med sig i packningen om du önskar att ha fler alternativ under längre vandringar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!