Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Stabila löparskor är bra för dig som är tyngre eller exempelvis springer i extra svår terräng. Om du pronerar i ditt löpsteg är stabila löparskor ett bra val. Att pronera lite är dock normalt och kräver i sig ingen specialsko. Om du söker en löparsko för krävande förhållanden hittar du ett stort och bra utbud hos oss på Outnorth, bland annat från tillverkare som Adidas, New Balance och Salomon.

Rätt sko till rätt tillfälle

Vad som är den bästa löparskon för dig är förstås lika individuellt som våra fötter. Är du lite tyngre och springer på stenig och ojämn mark är ett par stabila löparskor precis rätt. Alla löparskor i vårt sortiment har en produktbeskrivning där du kan läsa om skornas individuella egenskaper. Tänk på att välja en sko som passar den miljön du ska i springa och efter de förutsättningar du har. Ska du springa på halt underlag där grepp är viktigt finns det skor med inbyggda broddar i vårt sortiment. Kolla in de stabila löparskorna från bland annat från Icebug och Inov8.

Vi har både dam- och herr modeller i vårt sortiment. Det som oftast skiljer dem åt är att dam-modeller är smalare än herr. Är du kvinna med breda fötter går det lika bra att köpa en herr sko, det viktigaste är att du får bästa möjliga komfort och stöd när du springer.

Övrig utrustning

Här på Outnorth finns allt som du kan tänka dig behöva för din löpartur. När du hittat rätt sko för dig kolla gärna in vårt övriga sortiment. Är det kallt är ett par löparvantar och en löparmössa att föredra, kanske behöver du ett par löparskor för vinterhalvåret och ett annat par för sommar. Oavsett vad du söker finns det här! Har du några frågor tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig och svarar på dina frågor.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!